Myymäläkalusteet

Tuotteiden esillepano sekä asiakasystävällisellä että näyttävällä tavalla on tärkeä osa myymälän imagoa. Myymälän kalustaminen ja tuotteiden tehokas esillepano vaikuttaa ratkaisevasti tuotteiden myyntiin. Toimitamme kotimaisia myymäläkalusteita, jotka tuovat tuotteesi varmasti esille houkuttelevalla tavalla. Kalusteemme kestävät päivittäisen käytön ja ovat muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Tomittamamme kalusteet ovat helppoja purkaa varastoitavaksi pienessä tilassa ja yhtä nopeita koota taas uudelleen esillepanoon.

Myymäläkalusteet kotimaisella laadulla

Myyntipöydät

Valikoimastamme löydät pöydät moneen tarkoitukseen. Myymme perusmyyntipöytien lisäksi myös erikoisempiin tiloihin ja tarpeisiin tarkoitettuja pöytiä, esimerkiksi konsulenttipöytiä ja maalipöytiä.

Tutustu pöytävalikoimaamme, josta löydät näyttävät myyntipöydät jokaiseen tilaan ja tilanteeseen.

Lavat

Toimitamme sekä lavat että lavankaulukset. Valikoimastamme löytyy puiset ja metalliset lavat, useissa mitoissa.

Tutustu lavavalikoimaamme tuoteryhmän omalla sivulla.

Kylmäkalustekorit

Toimitamme korit kylmäkalusteille, esimerkiksi kylmäaltaat- ja kaapit. Korit ovat pintakäsiteltyjä hylkimään likaa ja ovat näin helppoja pitää puhtaina ja hygieenisinä, esimerkiksi elintarvikkeiden esillepanoon.

Tutustu kylmäkalustekorivalikoimaamme tuoteryhmän omalla sivulla

Kukkakalusteet

Valikoimastamme löydät kaikki kukkakalusteet näyttävään kukkien esillepanoon. Toitamme kukkamyyntiin sekä telineitä että myyntipöytiä. Kalusteet ovat saatavilla useissa mitoissa, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tutustu kukkakalustevalikoimaamme tuoteryhmän omalla sivulla

Massakorit

Toimitamme erikokoiset korit, telineet ja laarit tuotteiden esillepanoon. Myös pyörivät telineet. Kestävät pinnoitetut korit sietävät hyvin päivittäistä käyttöä, myös ulkokäytössä.

Tutustu kori- ja telinevalikoimaamme tuoteryhmän sivulla

Muut myymäläkalusteet

Saat kauttamme myös esimerkiksi erikoistelineet, kuljetustelineet ja -rekit. Voit aina myös tiedustella tarvitsemiasi myymäläkalusteita, autamme mielellämme sinua löytämään juuri oikeat ratkaisut myymäläsi tuotteiden esillepanoon!

Muut myymäläkalusteemme

Ota yhteyttä ja kerro tarvitsemistasi kalusteista

Myymäläkalusteet kotimaisella laadulla