Anna uusien tuulien puhaltaa liikkeessäsi!

Tuotteiden asiakasystävällinen ja näyttävä esillepano on tärkeä osa liikkeen kokonaiskuvaa. Se vaikuttaa ratkaisevasti myös tuotteiden myyntimääriin. Yrityksemme toimittamien kalusteiden tarkoitus on tuoda tuotteesi houkuttelevasti esille. Lisäksi kalusteemme kestävät päivittäisen kulutuksen ja ovat muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin ja varastointiin.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme! Löydät meidät myös Facebookista!

Markkinointi Malkavuori Oy on kotimaisia myymäläkalusteita myyvä yritys Järvenpään Nummenkylässä. Yrityksen perustivat Sirkka ja Raine Malkavuori vuonna 1987. Talvella 2003 Malkavuorten siirryttyä eläkkeelle yrityksen vetovuoroon siirtyivät jo pitkään alalla toimineet Anne ja Erkki Aho. Toiminta on jatkunut uusien yrittäjien johdolla entiseen tapaan.

Myymme metallikalusteita ja -lankakoreja lähinnä vähittäiskaupalle. Toiminta-ajatuksemme on palvella isoja ja pieniä myymälöitä luotettavasti ja joustavasti. Osa vakiotuotteistamme löytyy suoraan varastosta, mutta toimitamme tuote-eriä myös tilausten perusteella. Tuotekehittelyssä olemme kulkeneet edelläkävijöinä saaden korvaamatonta asiantuntija-apua kaupan henkilöstöltä.

Ja Malkavuoren kalusteethan on aina tunnettu korkeasta laadustaan.